NÅ OSS DIREKT 

Vissa kallar oss för möjliggörare.

Insight2021-10-22T04:34:57+02:00

Insight

Vi jobbar med analys, insikter och strategi av riks sensus data samt kunders egen CRM-data. Utifrån kundanalys skapar vi unika faktiska helt relevanta målgrupper för kund, att sedan använda internt, digitalt, i SoMe och övrig kommunikation.

Vi jobbar även med data & Insights konsulting på plats på företag utifrån deras egna specifika behov.

Bakgrund

  • Startade: 2019

  • Kontor: Göteborg
  • Marknad: Sverige

  • Branscher: Data, Analys, Insights , Strategi , Målgrupper, Digital Consulting

Vår USP

Seemly insight ger er facit över ert företags faktiska målgrupper.

Våra senaste projekt

2021-10-21T23:47:32+02:00

Boråstapeter – målgruppsanalys

Projektets arbetsprocess var insamling av deras egna data för målgrupperna samt addera vår mosaicdata, vilket låg som grund för det kommande analysskedet. Nästa fas i projektet var att vi tog fram deras faktiska målgrupper samt kunde ge rekommendationer utifrån den insight som vi hade samlat på oss under projekttiden. Slutliga [...]

Referenskunder och partners

Möt vårt team

Varför Seemly?

Vi är stolta över vår Seemlyanda där vi drivs av att utveckla och utmana varandra. Hos oss arbetar du nära erfarna människor där vi strävar efter att vara trovärdiga, kreativa och drivna.

Inga publicerade jobb.

Inga publicerade jobb.

Insight

Niclas Wulker Pettersson
Niclas Wulker Pettersson
Co-Founder & Digital Strategist

 

Mångårig erfarenhet inom Digitalt, Marketing & Sales. Spetskompetens inom Data, Analys, Insights, Strategi och målgrupper.

Nyheter

Nyhetsarkiv

Nytt kontor – Seemly växer vidare

Hur kommer morgondagens behov se ut gällande kontorslokaler, mycket bra fråga? Det vi på Seemly anser är att det krävs interaktion mellan våra medarbetare i en fysisk lokal, inte bara digitalt. Det fungerar utmärk med dagens digitala hjälpmedel men de ersätter inte energin som skapas när vi ses IRL. Därför [...]

Till toppen