Finance & Search

Vi kan verksamhet och ekonomistyrning. Din partner till flexibla lösningar inom Interim, Outsourcing, Search och Rekrytering.

Våra affärsområden

Finance & Search

Interim

Våra noga utvalda interimskonsulter stöttar upp vid förändring, frånvaro eller kompetensförstärkning. De adderar ett annat perspektiv till er verksamhet med ett stort fokus på genomförande av uppgifterna.

Välkommen att testa vår kapacitet!

Outsourcing

Vi erbjuder outsourcing inom ekonomi och lön. Affärsområdet outsourcing är en auktoriserad redovisningsbyrå enligt SRF. Vi är 15 personer internt, hjälper cirka 60 bolag och dess ägare med löner, bokföring, redovisning, bokslut, deklarationer, årsredovisningar eller annan företagsrådgivning så att de når sina mål och visioner. 

Fråga oss om hur vi gör!

Search & Rekrytering

Vi hjälper er med viktiga rekryteringar med hjälp av våra upparbetade kontakter, rätt annonsering och effektiva processer. Vår tjänst Search rekrytering och headhunting möjliggör er tillväxtresa framåt.

Rekryteringar med Seemly  resulterar i en perfekt match!

Projektstyrning

Våra projektcontrollers har mångårig erfarenhet av att styra och leda projekt. Vi är med och håller ihop ekonomin i flertalet miljardprojekt i Sverige idag där vi satt samman rätt kompetens för att den kritiska verksamheten skall kunna hålla budget och tid.

Kontakta oss om ni vill ha hjälp inom Projekcontrolling!

Verksamhetsstyrning

När vi kommer in som en del i er verksamhet kan vi hjälpa er att utveckla helheten så att ni kan nå era mål. Vi har både kompetens inhouse och samarbetspartners som hjälper er att leda och styra verksamheten bl.a inom stratetgi, finans och organisation.

Fråga oss om hur vår strategi kan hjälpa er!

Hållbarhetsredovisning

Är ditt företag klart för de nya lagkraven om hållbarhetsredovisning?
Obligatorisk Hållbarhetsrapportering – Vad? Hur? Varför?Vi här för att stötta och guida dig genom din hållbarhetsresa! Välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar

Fråga oss om hur vi gör!

Kontakt

Med Annas stora kontaktnät kan ni räkna med en snabb återkoppling med kompetenta profiler som kan passa just er verksamhet inom ramen av några timmar.

Tillsammans löser vi era utmaningar!

Vår främsta kompetens är chefer och specialister inom Ekonomi och HR.

Seemly Group

Bli en del av Seemly Group, hör av er till oss!