NÅ OSS DIREKT

Vissa kallar oss för möjliggörare.

Interim2023-04-28T08:57:59+02:00

Finance & Search

Vi erbjuder kvalificerad personlig matchmaking. Vi jobbar dedikerat för våra kunder och hanterar roller inom både ekonomi samt företagsledande befattningar.

Bakgrund

  • Startade: 2019

  • Kontor: Göteborg (HK)

  • Marknad: Sverige (Norge)

  • Branscher: Ekonomi, Sälj & Marknad, HR, Ledande befattningar

Interim & Search
Finance

Några av Våra tjänster

Business/ Financial Controller2021-10-20T23:21:46+02:00

Vi har både Business  och Financial Controllers som kan hjälpa er med rätt nyckeltalsanalys för nutid och framtid. Denna ekonomiska funktion kan vara en viktig del för hur ni ta ert arbete framåt och kan ta rätt beslut i styrelsen.

Vi erbjuder er controllers via outsourcing på deltid eller interim på heltid. Vi skapar ett upplägg som passar er verksamhet.

 

CFO/Ekonomichef2021-10-20T23:22:29+02:00

När är mitt bolag stort nog för att behöva en ekonomichef/CFO?

Vi kan erbjuda er en interim CFO vid tillfällen som byte av CFO, börsintroduktion, sjukskrivning och tillväxt.

Vi kan också erbjuda er en ekonomichef/CFO som del av en helhetslösning. Vi upplever att det är vanligt i mindre och mellanstora bolag att ekonomichefen ofta är någon som vuxit med firman. En redovisningsekonom som fått ta på sig alla roller inom ekonomifunktionen genom åren. Den personen är ofta väldigt sårbar och vi kan komma in och stötta er allt från 20% och uppåt för att kompetenssäkra er verksamhet och avlasta er ekonom. På så vis står inte ert bolag och faller vid t.ex. sjukdom eller andra snabba tillfälligheter. Dessutom kan vi se till att ni får rätt rapporter, i rätt tid. Så att VD/Ägare kan ta rätt beslut.

Tillsammans hittar vi er väg framåt!

Lönespecialist2021-10-20T23:21:37+02:00

Lön har blivit en genre inom ekonomi som börjat ta allt mer plats då det både förändras mycket kring lagar och regler inom kollektivavtal och HR-frågor. Ordning och organisation tillsammans med ett bra lönesystem skapar bra förutsättningar för att inte hamna efter med t.ex. föräldradagar, sjuklön, pension, traktamenten, bonus, kontakt med myndigheter, semester och kvittohantering.

Våra lönekonsulter ser till att ni får rätt förutsättningar så att ni slipper korrigera dyra fel i efterhand. Fråga oss om råd!

Management och Bolagsstyrning2021-10-20T23:21:26+02:00

Att leda bolag i förändring eller tillväxt kräver både rätt person för att vinna förtroende likväl som erfarenhet och kunskap. Fråga oss om ni står inför en utmaning så kan vi komma in och göra en analys och presentation om potentiella vägval eller låt oss hitta rätt managementkonsult åt er som tar er framåt.

Vi ger dig som ägare och företagare förutsättning att utvecklas på det sett du önskar.

För att utveckla ett företag behöver man arbeta systematiskt med frågor som hör till styrelsearbetet. Genom ägarens mål med verksamheten skapas strategier kring hur bolaget bäst tar sig fram för att tillfredsställa ägarens krav.

För att ägaren och styrelsens vilja ska genomsyra verksamheten arbetar vi med en affärsplan som heter ”Balanced scorecard”, som på ett enkelt och överskådligt sätt ger verksamheten en tydlig bild om vart man är på väg, vad som måste göras och hur det ska göras. Modellen bygger på verksamhetsnära mätning där alla deltar och där varje medarbetare genom sitt dagliga arbete och sin utveckling kan påverka de mål vi har.

Vår övertygelse är att alla måste arbeta med sin affärsplan i det dagliga arbetet för att lyckas nå sin vision. Omvärlden utvecklas och förändras hela tiden, är ni en del av detta? Vi erbjuder er olika paket som hjälp med detta.

Omställning2021-10-20T23:22:14+02:00

Med dagens lärdom från pandemin är det inte längre en fråga om förberedelse för omställning behövs utan hur vi kan förbereda er och oss så att ni har bästa möjliga förutsättningar när förändring måste ske. Vi har hjälpt våra kunder med tydliga underlag, rapporter och rådgivning från ett stort antal företag från många olika branscher att snabbt ta rätt beslut för kommande tid.

Fråga oss om ni vill ha strategisk rådgivning och rapportering av hur er ekonomi mår samt dess påverkan på budgeten kommande år så löser vi framtiden tillsammans.

Redovisningschef/ Controllerchef2021-10-20T23:22:21+02:00

Rollen som ansvarig eller chef betyder att det finns en mångårig erfarenhet inom både professionen och som ledare. Struktur, analytisk förmåga och god personkännedom tycker vi genomsyrar en bra chef/ledare.

Redovisningskonsult2021-10-20T23:22:07+02:00

Om ni är i behov av en interim redovisningsekonom, outsourca delar av er redovisningsfunktion eller anställa en redovisningsekonom så har vi god kunskap och har lätt för att identifiera era behov så att ni kan känna er trygga.

Vi kan även erbjuda Koncernredovisning.

Salesmanager/ Key Account2021-10-20T23:21:17+02:00

Vårt nätverk inom Sales och Key Account ligger oss varmt om hjärtat. Då vi själva värderar genuin relationsskapande försäljning kan vi hjälpa er att hitta rätt personlighet som matchar era värdeord. Vi tycker att bra säljare säljer på person och relation, inte endast på sak.

VD/ affärsområdesansvarig2021-10-20T23:22:52+02:00

Ibland går vi in som stöttning vid omorganisation eller förändring. Vi kan också bidra med affärsutveckling till er verksamhet genom nya ögon och tankar.

Rollen interim VD eller affärsområdesansvarig kommer ofta på förfrågan vid plötslig frånvaro men vi skulle säga att den är lika viktig att planera inför genom infasning och utfasning vid t.ex. pension, affärsstrategiskifte som medför förändring i ledarskap.

Vi arbetar med mångfacetterade konsulter inom ledarskap som vi vet kommer bidra till förändring och framåtanda för er.

Gör det möjligt!

Våra senaste projekt

Referenskunder och partners

Möt vårt team

Varför Seemly?

  • Intresserade och nyfikna
  • Annat perspektiv
  • Långsiktig partner
  • Bred kunskap
  • Kvalitetssäkrade konsulter och kandidater
  • Inhouse Back-up

Inga publicerade jobb.

Inga publicerade jobb.

Interim & Search

Anna Wettre
Anna Wettre
VD på Seemly Interim, Finance & Search
Affärsutvecklare telefon: 0735-467606


Varför jobbar du på Seemly Group?

Jag älskar framåtanda, nytänkande och ärlig professionalism. Det blev helt enkelt en perfect match när jag landade på Seemly och fick växa det vidare. Tillsammans gör vi verklighet av våra visioner.

Vilken största nytta tycker du att gör för Seemlys kunder?

Jag får ofta fin feedback om min ärliga, rådgivande roll där jag väljer att fokusera på människan tillsammans med kundnyttan. Jag tror på att vara en neutral rådgivande part som kan se på verksamheten utifrån med andra ögon.


Om du hade jobbat med en annan profession, än den du har idag, vad skulle det vara och varför?

Läkare. Sedan inom vilket område vet jag inte. Men jag älskar människor kopplat till medicin och lite ”hjälp till självhjälp”-tänket. Det får bli mitt nästa liv!

Andreas Rydberg
Andreas Rydberg
Medgrundare Seemlygroup,

CFO

Andreas är en ekonomikonsult med inriktning mot CFO och business controlling. Andreas jobbar även som Projektledare i våra kunders utvecklingsprojekt och ERP/BI projekt.

Andreas har 15 års arbetslivserfarenhet som ekonom varav åren 2015-2018 som CFO för en teknikkonsultverksamhet med 1,4 mdkr i omsättning och 1200 medarbetare i Sverige.
Grundare av Seemly Group, sälj och affärsutveckling.

Gitte Frost
Gitte Frost
Affärsområdeschef Interim – telefon: 0730-415124

Gitte driver Interim & Search och är den kreativa, professionella och trovärdiga samarbetspartnern inom interims- och searchlösningar.

Gitte har bred och djup erfarenhet av kompetensförsörjning, ledar- och HR frågor. Hon har haft olika ledande och operativa roller i konsult-, rekryterings- och omställningsbranschen, bland annat 12 år inom ManpowerGroup samt flera år som regionchef i ett konsult- och rekryteringsföretag nischat mot fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn.

Interim och Search
Interim och SearchOavsett roller
Vi har både konsulter ute på uppdrag samt standby för att säkra vår leverans.

För våra kunder: Vi finns för att säkerställa kvaliteten och minimera sårbarhet.
För våra konsulter:
Som konsult hos oss har du alltid stöd från hela vårt bolag. Vi finns för att du alltid skall kunna utvecklas och känna tillhörighet inom ditt område. Du är en del av Seemlygänget!

Finance

Pernilla Schillerström
Pernilla Schillerström
Affärsområdeschef Finance,
Auktoriserad Redovisningskonsult

Varför jobbar du på Seemly Group?

För mig är det viktigt att trivas med det jag gör dagligen men också att jobba med rätt människor, människor som är bra på att leda sig själva och andra, drivna personer som gillar att utvecklas och på riktigt klarar förändring.
På Seemly finns dessa personer och en anda som känns i alla bolag i Seemlygruppen.

Vilken största nytta tycker du att gör för Seemlys kunder?

Jag ger dem trygghet att kunna lita på de ekonomiska rapporter och beslutsunderlag vi levererar. Är också ett bollplank i ledningsgruppen där alla actions sätts som gör bolagets tillväxt. Ger ledningen professionell ekonomistyrning.

Om du hade jobbat med en annan profession, än den du har idag, vad skulle det vara och varför?

Jag hade varit polis. Jag vill bidra med att göra skillnad.

Janette Rydin
Janette Rydin
Teamleader

Auktoriserad Redovisningskonsult Certifierad Affärsrådgivare

Varför jobbar du på Seemly Group?

Jag jobbar på Seemly Group för att jag attraheras utav framåtandan, drivet och viljan att utveckla både företagsmässigt som på det personliga planet.

Vilken största nytta tycker du att gör för Seemlys kunder?

Jag hoppas att jag kan bidra med min erfarenhet och mitt intresse för företagande, mitt driv att göra förändring och mitt engagemang i att hitta nya lösningar.

Om du hade jobbat med en annan profession, än den du har idag, vad skulle det vara och varför?

Då jag älskar att hjälpa människor och är extremt lösningsorienterad så tror jag att jag skulle jobba som advokat.

Carina Backersgård
Carina Backersgård
Kundansvarig Redovisningskonsult

Carina har arbetat som redovisningskonsult på flera byråer. Hon ser detaljer och tänker strategiskt och tillsammans med hennes servicekänsla och noggrannhet blir Carina enkel att arbeta tillsammans med.

Carina är en konsult som alltid arbetar i positiv anda, för kunden och teamets känsla.
Hon anser att digitalisering skapar värde och underlättar för vår bransch. men det är vid personliga möten och avstämningar som ekonomisk rapportering blir till hjälp att styra bolaget och inte bara ett måste.

Sara Lindgren
Payroll Specialist – Lönekonsult

Thomas Palmdahl
Thomas Palmdahl
Redovisningskonsult

Thomas är driven, stämningshöjande och älskar siffror.

Drivkraften är att se möjlighet att vara med och påverka. Thomas tycker det är spännande och viktigt att medverka till branschens digitalisering, där han själv ligger långt framme. Thomas ser fram emot att utvecklas ännu mer inom rådgivning och analys och vill med detta alltid hjälpa kunden med att lösa komplexa frågor.

David Karlsson
David Karlsson
Kundansvarig Redovisningskonsult

Varför jobbar du på Seemly Group?

Seemly är den naturliga partnern för bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas. Att få vara med på den resan och hjälpa våra partners att nå sina mål är både utvecklande och inspirerande.
Vilken största nytta tycker du att gör för Seemlys kunder?

Jag är affärsinriktad och noggrann. För mig är det viktigt att leverera de som våra kunder efterfrågar med kvalité och i tid.

Om du hade jobbat med en annan profession, än den du har idag, vad skulle det vara och varför?

Varför inte äga och driva någon strandbar ute på någon tropisk plats i världen?

Sandra Johansson
Sandra Johansson
Redovisningskonsult

Varför jobbar du på Seemly Group?

Jag gjorde min sista LIAperiod hos Seemly och kände mig trygg och välkommen direkt, så det var ett självklart val att stanna kvar och påbörja min yrkeskarriär här. Det är en väldigt stor bredd på kompetens och alla kompletterar varandra väldigt bra så för mig är detta en otroligt bra lärdom att nå ännu högre. Att Seemly har kommit så långt i utvecklingen inom digitaliseringen och fortsätter att utvecklas och drivas framåt gör detta till en väldigt rolig och spännande arbetsplats.

Vilken största nytta tycker du att gör för Seemlys kunder?

Jag har jobbat mycket med service innan och vill hjälpa alla på bästa sätt. Jag tror att jag kommer att kunna förmedla vidare mitt lugn och trygghet till kunderna.

Om du hade jobbat med en annan profession, än den du har idag, vad skulle det vara och varför?

Jag har precis skolat om mig till redovisningsekonom efter många år som frisör så för att inte välja frisör så hade jag jobbat som förskolelärare. Jag har provat på det tidigare och tycker det är så kul att se barnens utveckling och man får mycket glädje tillbaka.

Karin Mård
Karin Mård
Ekonomiadministratör

Varför jobbar du på Seemly Group?

Jag älskar att det är en så familjär, varm och upplyftande arbetsplats. De tror på mig och vågar att ge utrymme för mig att utvecklas och växa – i arbetsuppgifterna men även på ett personligt plan.

Vilken största nytta anser du att du gör för Seemlys kunder?
Jag är väldigt lösningsorienterad och det gör att mina kollegor kan bolla över saker till mig som jag snabbt kan lösa när de själva har mycket annat att göra. Det skapar en snabbare återkoppling till kunden så att inget fastnar mellan stolarna.

Om du hade jobbat med en annan profession, än den du har idag, vad skulle det vara och varför?
Jag älskar kriminologi och drömmer ofta om att bli utredare eller liknande. Något som intresserar mig något otroligt är varför människor begår brott och bakgrunden till brottet. Jag hade gärna velat kunna hjälpa till att lösa brott för att få skipa rättvisa för de som drabbats.

Pontus NordahlKundansvarig
Torbjörn Fredriksson
Torbjörn Fredriksson
Affärsstrateg

Torbjörn har arbetat med affärsutvecklingsfrågor till företagsledningar ochbolagsstyrelser i över 20 år.

Han har 15 års från en svensk storbank, som kontorschef med stora kunder i Sverige och Tyskland.
7 år som vice Vd och VD i nischbank under stark tillväxt – där han satt i styrelsen för bankägda samarbetsbolag.
Torjörn har även startat upp och utvecklat Facility Management på stort svenskt möbelföretag under 5 år.
Senaste arbetsplats innan Seemly, var som VD på företag inom arbetsplatssäkerhet inom processindustrin, tex olja, gas, kemi och skog under 6 år.
Han älskar att få företagare att ta fram och börja arbeta utefter sin vision och affärsplan och ta tydliga steg framåt.
”Min och vår roll är att ge råd kring utstakad framtid istället för att skicka rapporter kring det som redan hänt”.

Camilla Kallin
Camilla Kallin
HR-konsult

Camilla har arbetat med Arbetsmiljö och HR området strategiskt och operativt i 15år

Hon har 25 års erfarenhet av att leda medarbetare inom offentlig, privat och ideella organisationer.
30 års erfarenhet som ledare inom idrotten på alla nivåer, med både nationella och internationella uppdrag.
Camilla har även initierat och startat upp stora projekt inom idrott, ledarutveckling och event som än idag lever vidare. .
Senaste arbetsplats innan Seemly, var som HR chef på ett stort företag inom Återvinningsbranschen. .
Camilla drivs av att få företag och arbetsplatser att skapa förutsättningar för att kunna prestera hållbart. Det gör att både människan och företaget har möjlighet att växa på alla plan.
”Hon förespråkar enkelhet och tydlighet inom arbetsmiljö och arbetsrätt och kommer in som ett stöd i den eller de delarna som ni har behov av just nu. Camilla är alltid seriös, men, undviker att vara allvarlig. Hon är inte rädd att peka med hela handen om det behövs”.

Nyheter

Nyhetsarkiv

Stolta samarbetspartners till Borås Bil

Ibland står bara stjärnorna rätt. Att både tillfälle och personkemi klaffar direkt. Är det bara tur? Vi på Seemly Finance & Search arbetar kontinuerligt med vårt stora nätverk. Vi tror på människor och förmåga, att matcha både CV med personlighet. Det är som Stenmark sa "Jag vet ingenting om tur. Bara [...]

januari 3rd, 2023|Interim, Nyheter|
Till toppen