NÅ OSS DIREKT

Vissa kallar oss för möjliggörare.

Interim2022-05-23T10:52:52+02:00

Finance & Search

Vi erbjuder kvalificerad personlig matchmaking. Vi jobbar dedikerat för våra kunder och hanterar roller inom både ekonomi samt företagsledande befattningar.

Bakgrund

  • Startade: 2019

  • Kontor: Göteborg (HK)

  • Marknad: Sverige (Norge)

  • Branscher: Ekonomi, Sälj & Marknad, HR, Ledande befattningar

Interim & Search
Finance

Några av Våra tjänster

Business/ Financial Controller2021-10-20T23:21:46+02:00

Vi har både Business  och Financial Controllers som kan hjälpa er med rätt nyckeltalsanalys för nutid och framtid. Denna ekonomiska funktion kan vara en viktig del för hur ni ta ert arbete framåt och kan ta rätt beslut i styrelsen.

Vi erbjuder er controllers via outsourcing på deltid eller interim på heltid. Vi skapar ett upplägg som passar er verksamhet.

 

CFO/Ekonomichef2021-10-20T23:22:29+02:00

När är mitt bolag stort nog för att behöva en ekonomichef/CFO?

Vi kan erbjuda er en interim CFO vid tillfällen som byte av CFO, börsintroduktion, sjukskrivning och tillväxt.

Vi kan också erbjuda er en ekonomichef/CFO som del av en helhetslösning. Vi upplever att det är vanligt i mindre och mellanstora bolag att ekonomichefen ofta är någon som vuxit med firman. En redovisningsekonom som fått ta på sig alla roller inom ekonomifunktionen genom åren. Den personen är ofta väldigt sårbar och vi kan komma in och stötta er allt från 20% och uppåt för att kompetenssäkra er verksamhet och avlasta er ekonom. På så vis står inte ert bolag och faller vid t.ex. sjukdom eller andra snabba tillfälligheter. Dessutom kan vi se till att ni får rätt rapporter, i rätt tid. Så att VD/Ägare kan ta rätt beslut.

Tillsammans hittar vi er väg framåt!

Lönespecialist2021-10-20T23:21:37+02:00

Lön har blivit en genre inom ekonomi som börjat ta allt mer plats då det både förändras mycket kring lagar och regler inom kollektivavtal och HR-frågor. Ordning och organisation tillsammans med ett bra lönesystem skapar bra förutsättningar för att inte hamna efter med t.ex. föräldradagar, sjuklön, pension, traktamenten, bonus, kontakt med myndigheter, semester och kvittohantering.

Våra lönekonsulter ser till att ni får rätt förutsättningar så att ni slipper korrigera dyra fel i efterhand. Fråga oss om råd!

Management och Bolagsstyrning2021-10-20T23:21:26+02:00

Att leda bolag i förändring eller tillväxt kräver både rätt person för att vinna förtroende likväl som erfarenhet och kunskap. Fråga oss om ni står inför en utmaning så kan vi komma in och göra en analys och presentation om potentiella vägval eller låt oss hitta rätt managementkonsult åt er som tar er framåt.

Vi ger dig som ägare och företagare förutsättning att utvecklas på det sett du önskar.

För att utveckla ett företag behöver man arbeta systematiskt med frågor som hör till styrelsearbetet. Genom ägarens mål med verksamheten skapas strategier kring hur bolaget bäst tar sig fram för att tillfredsställa ägarens krav.

För att ägaren och styrelsens vilja ska genomsyra verksamheten arbetar vi med en affärsplan som heter ”Balanced scorecard”, som på ett enkelt och överskådligt sätt ger verksamheten en tydlig bild om vart man är på väg, vad som måste göras och hur det ska göras. Modellen bygger på verksamhetsnära mätning där alla deltar och där varje medarbetare genom sitt dagliga arbete och sin utveckling kan påverka de mål vi har.

Vår övertygelse är att alla måste arbeta med sin affärsplan i det dagliga arbetet för att lyckas nå sin vision. Omvärlden utvecklas och förändras hela tiden, är ni en del av detta? Vi erbjuder er olika paket som hjälp med detta.

Omställning2021-10-20T23:22:14+02:00

Med dagens lärdom från pandemin är det inte längre en fråga om förberedelse för omställning behövs utan hur vi kan förbereda er och oss så att ni har bästa möjliga förutsättningar när förändring måste ske. Vi har hjälpt våra kunder med tydliga underlag, rapporter och rådgivning från ett stort antal företag från många olika branscher att snabbt ta rätt beslut för kommande tid.

Fråga oss om ni vill ha strategisk rådgivning och rapportering av hur er ekonomi mår samt dess påverkan på budgeten kommande år så löser vi framtiden tillsammans.

Redovisningschef/ Controllerchef2021-10-20T23:22:21+02:00

Rollen som ansvarig eller chef betyder att det finns en mångårig erfarenhet inom både professionen och som ledare. Struktur, analytisk förmåga och god personkännedom tycker vi genomsyrar en bra chef/ledare.

Redovisningskonsult2021-10-20T23:22:07+02:00

Om ni är i behov av en interim redovisningsekonom, outsourca delar av er redovisningsfunktion eller anställa en redovisningsekonom så har vi god kunskap och har lätt för att identifiera era behov så att ni kan känna er trygga.

Vi kan även erbjuda Koncernredovisning.

Salesmanager/ Key Account2021-10-20T23:21:17+02:00

Vårt nätverk inom Sales och Key Account ligger oss varmt om hjärtat. Då vi själva värderar genuin relationsskapande försäljning kan vi hjälpa er att hitta rätt personlighet som matchar era värdeord. Vi tycker att bra säljare säljer på person och relation, inte endast på sak.

VD/ affärsområdesansvarig2021-10-20T23:22:52+02:00

Ibland går vi in som stöttning vid omorganisation eller förändring. Vi kan också bidra med affärsutveckling till er verksamhet genom nya ögon och tankar.

Rollen interim VD eller affärsområdesansvarig kommer ofta på förfrågan vid plötslig frånvaro men vi skulle säga att den är lika viktig att planera inför genom infasning och utfasning vid t.ex. pension, affärsstrategiskifte som medför förändring i ledarskap.

Vi arbetar med mångfacetterade konsulter inom ledarskap som vi vet kommer bidra till förändring och framåtanda för er.

Gör det möjligt!

Våra senaste projekt

Referenskunder och partners

Möt vårt team

Varför Seemly?

  • Intresserade och nyfikna
  • Annat perspektiv
  • Långsiktig partner
  • Bred kunskap
  • Kvalitetssäkrade konsulter och kandidater
  • Inhouse Back-up

Interim & Search

Anna Wettre
Anna Wettre
VD på Seemly Interim, Finance & Search
Affärsutvecklare

Anna har arbetat som VD i startups och tillväxtbolag sedan 2016, som har gett henne erfarenhet inom flera olika områden, inte minst varumärkesstrategi, marknad och sälj.

De senaste 7 åren har fokus varit på affärsutveckling och management. Hennes styrkor ligger i strategi- och förändringsledning för att skapa förståelse och samverkan mellan olika verksamhetsområden. Hennes mission är att få hela bolaget att förstå varför varje medarbetares arbete, varje dag bidrar till bolagets gemensamma målbild.
Anna har byggt upp ett nätverk inte bara i Göteborg utan i hela landet, som är oerhört värdefullt. Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp!

Andreas Rydberg
Andreas Rydberg
Medgrundare Seemlygroup,

CFO

Andreas är en ekonomikonsult med inriktning mot CFO och business controlling. Andreas jobbar även som Projektledare i våra kunders utvecklingsprojekt och ERP/BI projekt.

Andreas har 15 års arbetslivserfarenhet som ekonom varav åren 2015-2018 som CFO för en teknikkonsultverksamhet med 1,4 mdkr i omsättning och 1200 medarbetare i Sverige.
Grundare av Seemly Group, sälj och affärsutveckling.

Interim och Search
Interim och SearchOavsett roller
Vi har både konsulter ute på uppdrag samt standby för att säkra vår leverans.

För våra kunder: Vi finns för att säkerställa kvaliteten och minimera sårbarhet.
För våra konsulter:
Som konsult hos oss har du alltid stöd från hela vårt bolag. Vi finns för att du alltid skall kunna utvecklas och känna tillhörighet inom ditt område. Du är en del av Seemlygänget!

Finance

Pernilla Schillerström
Pernilla Schillerström
Affärsområdeschef Finance,
Auktoriserad Redovisningskonsult

Pernilla har haft egen redovisningsbyrå i över 15 år. Hennes huvudsakliga styrka är att gå in i bolag som behöver förändring och struktur så att målbild stämmer överens med arbetssätt och skapar resultat.

Den erfarenhet från alla år inom redovisningsbranschen har lett till att Pernilla ser självledarskap tillsammans med automatiserade flöden som de viktigaste nycklarna till ett framgångsrikt företag. Genom att låta personalen kontinuerligt arbeta med sitt självledarskap skapar detta ett tydligt värde i ekonomifunktionen hos kund.

Janette Rydin
Janette Rydin
Teamleader

Auktoriserad Redovisningskonsult

Certifierad Affärsrådgivare

 

Janette har startat upp och drivit företag i 23 år och har med sig erfarenheter från flera branscher så som finans, fartygsbyggnation, svets & smide inom grundläggning, uthyrning av bostäder och lokaler samt försäljning av industriförnödenheter.

 

Janettes styrkor är att hon är proaktiv, driven och lösningsorienterad. Hon ser på situationen med andra och nya ögon och är inte färgad av det som redan finns.

Sophia Mohlén
Sophia Mohlén
Kundansvarig Redovisningskonsult/Controller

Sophia gör sitt fjärde år tillsammans med Proekonomi/Seemly Finance som redovisningskonsult efter att hon gick ut på Handelshögskolan. Innan det arbetade hon med service och ansvarade både över personal och ekonomi vilket gör att Sophia har lätt att förstå helheten hos hennes kunder och kan hjälpa dom vidare med både analys, strategiska frågor och redovisning.

Hon tycker att det är viktigt att använda sig av historisk data för att skapa realistiska analyser och presentera rapporter för beslutsunderlag då det påverkar framtiden för våra kunder.
Service och analyser blir allt viktigare då digitaliseringen av de typiska arbetsuppgifterna för en redovisningsekonomi mer effektiva.

 

Föräldraledig t.om. September 2022

Carina Backersgård
Carina Backersgård
Kundansvarig Redovisningskonsult

Carina har arbetat som redovisningskonsult på flera byråer. Hon ser detaljer och tänker strategiskt och tillsammans med hennes servicekänsla och noggrannhet blir Carina enkel att arbeta tillsammans med.

Carina är en konsult som alltid arbetar i positiv anda, för kunden och teamets känsla.
Hon anser att digitalisering skapar värde och underlättar för vår bransch. men det är vid personliga möten och avstämningar som ekonomisk rapportering blir till hjälp att styra bolaget och inte bara ett måste.

Naika Gloria
Naika Gloria
Auktoriserad Löneskonsult

Naika har arbetat som lönekonsult i både små och stora bolag. Hon drivs av noggrannhet, ordning, är omvärldsbevakande med koll på lagar och avtal.

Effektivisering och bra lönesystem skapar möjligheter för Naika att på ett säkert sätt, hjälpa många bolag med lönehantering utan att tumma på kvaliteten i sin leverans.

Thomas Palmdahl
Thomas Palmdahl
Redovisningskonsult

Thomas är driven, stämningshöjande och älskar siffror.

Drivkraften är att se möjlighet att vara med och påverka. Thomas tycker det är spännande och viktigt att medverka till branschens digitalisering, där han själv ligger långt framme. Thomas ser fram emot att utvecklas ännu mer inom rådgivning och analys och vill med detta alltid hjälpa kunden med att lösa komplexa frågor.

Namn kommer inom kort
Kundansvarig Redovisningskonsult

Börjar hos oss v 32

Sandra Johansson
Redovisningskonsult

Karin Mård
Karin Mård
Ekonomiadministratör

Karin arbetar för att ge toppservice, oavsett om det gäller våra kunder eller kollegor. Seemly är perfekt för Karin då hon trivs när det är många bollar i luften och att det kan komma uppgifter som snabbt behöver lösas. Hon uppskattar att arbetsuppgifterna är varierande så att jobbet inte blir enformigt eller bara går på rutin.

Med en bokföring som blir mer automatiserad anser Karin att rådgivning, avstämningar och analyser för att hjälpa företaget att utvecklas blir en viktigare roll. Systemkompetens blir en viktig del för att kunna skapa ett förtroende från kunden för de alltmer digitala processerna.

Torbjörn Fredriksson
Torbjörn Fredriksson
Affärsstrateg

Torbjörn har arbetat med affärsutvecklingsfrågor till företagsledningar ochbolagsstyrelser i över 20 år.

Han har 15 års från en svensk storbank, som kontorschef med stora kunder i Sverige och Tyskland.
7 år som vice Vd och VD i nischbank under stark tillväxt – där han satt i styrelsen för bankägda samarbetsbolag.
Torjörn har även startat upp och utvecklat Facility Management på stort svenskt möbelföretag under 5 år.
Senaste arbetsplats innan Seemly, var som VD på företag inom arbetsplatssäkerhet inom processindustrin, tex olja, gas, kemi och skog under 6 år.
Han älskar att få företagare att ta fram och börja arbeta utefter sin vision och affärsplan och ta tydliga steg framåt.
”Min och vår roll är att ge råd kring utstakad framtid istället för att skicka rapporter kring det som redan hänt”.

Camilla Kallin
Camilla Kallin
HR-konsult

Camilla har arbetat med Arbetsmiljö och HR området strategiskt och operativt i 15år

Hon har 25 års erfarenhet av att leda medarbetare inom offentlig, privat och ideella organisationer.
30 års erfarenhet som ledare inom idrotten på alla nivåer, med både nationella och internationella uppdrag.
Camilla har även initierat och startat upp stora projekt inom idrott, ledarutveckling och event som än idag lever vidare. .
Senaste arbetsplats innan Seemly, var som HR chef på ett stort företag inom Återvinningsbranschen. .
Camilla drivs av att få företag och arbetsplatser att skapa förutsättningar för att kunna prestera hållbart. Det gör att både människan och företaget har möjlighet att växa på alla plan.
”Hon förespråkar enkelhet och tydlighet inom arbetsmiljö och arbetsrätt och kommer in som ett stöd i den eller de delarna som ni har behov av just nu. Camilla är alltid seriös, men, undviker att vara allvarlig. Hon är inte rädd att peka med hela handen om det behövs”.

Nyheter

Nyhetsarkiv

We’re on the search for a production administrator

We need a ”driver of admin” that can manage and improve the administrative work of our production team. Admin work is usually underrated. To us, administration power is the essence of making our production team thrive! Our team can focus on their strengths by getting functional admin processes, and we can create [...]

maj 17th, 2022|Interim, Jobba hos våra kunder|
Till toppen