NÅ OSS DIREKT

Vissa kallar oss för möjliggörare.

Interim2023-04-28T08:57:59+02:00

Finance & Search

Vi erbjuder kvalificerad personlig matchmaking. Vi jobbar dedikerat för våra kunder och hanterar roller inom både ekonomi samt företagsledande befattningar.

Bakgrund

  • Startade: 2019

  • Kontor: Göteborg (HK)

  • Marknad: Sverige (Norge)

  • Branscher: Ekonomi, Sälj & Marknad, HR, Ledande befattningar

Interim & Search
Finance

Några av Våra tjänster

Business/ Financial Controller2021-10-20T23:21:46+02:00

Vi har både Business  och Financial Controllers som kan hjälpa er med rätt nyckeltalsanalys för nutid och framtid. Denna ekonomiska funktion kan vara en viktig del för hur ni ta ert arbete framåt och kan ta rätt beslut i styrelsen.

Vi erbjuder er controllers via outsourcing på deltid eller interim på heltid. Vi skapar ett upplägg som passar er verksamhet.

 

CFO/Ekonomichef2021-10-20T23:22:29+02:00

När är mitt bolag stort nog för att behöva en ekonomichef/CFO?

Vi kan erbjuda er en interim CFO vid tillfällen som byte av CFO, börsintroduktion, sjukskrivning och tillväxt.

Vi kan också erbjuda er en ekonomichef/CFO som del av en helhetslösning. Vi upplever att det är vanligt i mindre och mellanstora bolag att ekonomichefen ofta är någon som vuxit med firman. En redovisningsekonom som fått ta på sig alla roller inom ekonomifunktionen genom åren. Den personen är ofta väldigt sårbar och vi kan komma in och stötta er allt från 20% och uppåt för att kompetenssäkra er verksamhet och avlasta er ekonom. På så vis står inte ert bolag och faller vid t.ex. sjukdom eller andra snabba tillfälligheter. Dessutom kan vi se till att ni får rätt rapporter, i rätt tid. Så att VD/Ägare kan ta rätt beslut.

Tillsammans hittar vi er väg framåt!

Lönespecialist2021-10-20T23:21:37+02:00

Lön har blivit en genre inom ekonomi som börjat ta allt mer plats då det både förändras mycket kring lagar och regler inom kollektivavtal och HR-frågor. Ordning och organisation tillsammans med ett bra lönesystem skapar bra förutsättningar för att inte hamna efter med t.ex. föräldradagar, sjuklön, pension, traktamenten, bonus, kontakt med myndigheter, semester och kvittohantering.

Våra lönekonsulter ser till att ni får rätt förutsättningar så att ni slipper korrigera dyra fel i efterhand. Fråga oss om råd!

Management och Bolagsstyrning2021-10-20T23:21:26+02:00

Att leda bolag i förändring eller tillväxt kräver både rätt person för att vinna förtroende likväl som erfarenhet och kunskap. Fråga oss om ni står inför en utmaning så kan vi komma in och göra en analys och presentation om potentiella vägval eller låt oss hitta rätt managementkonsult åt er som tar er framåt.

Vi ger dig som ägare och företagare förutsättning att utvecklas på det sett du önskar.

För att utveckla ett företag behöver man arbeta systematiskt med frågor som hör till styrelsearbetet. Genom ägarens mål med verksamheten skapas strategier kring hur bolaget bäst tar sig fram för att tillfredsställa ägarens krav.

För att ägaren och styrelsens vilja ska genomsyra verksamheten arbetar vi med en affärsplan som heter ”Balanced scorecard”, som på ett enkelt och överskådligt sätt ger verksamheten en tydlig bild om vart man är på väg, vad som måste göras och hur det ska göras. Modellen bygger på verksamhetsnära mätning där alla deltar och där varje medarbetare genom sitt dagliga arbete och sin utveckling kan påverka de mål vi har.

Vår övertygelse är att alla måste arbeta med sin affärsplan i det dagliga arbetet för att lyckas nå sin vision. Omvärlden utvecklas och förändras hela tiden, är ni en del av detta? Vi erbjuder er olika paket som hjälp med detta.

Omställning2021-10-20T23:22:14+02:00

Med dagens lärdom från pandemin är det inte längre en fråga om förberedelse för omställning behövs utan hur vi kan förbereda er och oss så att ni har bästa möjliga förutsättningar när förändring måste ske. Vi har hjälpt våra kunder med tydliga underlag, rapporter och rådgivning från ett stort antal företag från många olika branscher att snabbt ta rätt beslut för kommande tid.

Fråga oss om ni vill ha strategisk rådgivning och rapportering av hur er ekonomi mår samt dess påverkan på budgeten kommande år så löser vi framtiden tillsammans.

Redovisningschef/ Controllerchef2021-10-20T23:22:21+02:00

Rollen som ansvarig eller chef betyder att det finns en mångårig erfarenhet inom både professionen och som ledare. Struktur, analytisk förmåga och god personkännedom tycker vi genomsyrar en bra chef/ledare.

Redovisningskonsult2021-10-20T23:22:07+02:00

Om ni är i behov av en interim redovisningsekonom, outsourca delar av er redovisningsfunktion eller anställa en redovisningsekonom så har vi god kunskap och har lätt för att identifiera era behov så att ni kan känna er trygga.

Vi kan även erbjuda Koncernredovisning.

Salesmanager/ Key Account2021-10-20T23:21:17+02:00

Vårt nätverk inom Sales och Key Account ligger oss varmt om hjärtat. Då vi själva värderar genuin relationsskapande försäljning kan vi hjälpa er att hitta rätt personlighet som matchar era värdeord. Vi tycker att bra säljare säljer på person och relation, inte endast på sak.

VD/ affärsområdesansvarig2021-10-20T23:22:52+02:00

Ibland går vi in som stöttning vid omorganisation eller förändring. Vi kan också bidra med affärsutveckling till er verksamhet genom nya ögon och tankar.

Rollen interim VD eller affärsområdesansvarig kommer ofta på förfrågan vid plötslig frånvaro men vi skulle säga att den är lika viktig att planera inför genom infasning och utfasning vid t.ex. pension, affärsstrategiskifte som medför förändring i ledarskap.

Vi arbetar med mångfacetterade konsulter inom ledarskap som vi vet kommer bidra till förändring och framåtanda för er.

Gör det möjligt!

Våra senaste projekt

Referenskunder och partners

Möt vårt team

Varför Seemly?

  • Intresserade och nyfikna
  • Annat perspektiv
  • Långsiktig partner
  • Bred kunskap
  • Kvalitetssäkrade konsulter och kandidater
  • Inhouse Back-up

Inga publicerade jobb.

Inga publicerade jobb.

Finance & Search

Anna Wettre
Anna Wettre
VD på Seemly Finance & Search
Affärsutvecklare telefon: 0735-467606

Finance

Nyheter

Nyhetsarkiv

Stolta samarbetspartners till Borås Bil

Ibland står bara stjärnorna rätt. Att både tillfälle och personkemi klaffar direkt. Är det bara tur? Vi på Seemly Finance & Search arbetar kontinuerligt med vårt stora nätverk. Vi tror på människor och förmåga, att matcha både CV med personlighet. Det är som Stenmark sa "Jag vet ingenting om tur. Bara [...]

januari 3rd, 2023|Interim, Nyheter|
Till toppen