Vissa kallar oss för möjliggörare.

Infrastruktur2021-11-16T08:09:39+01:00

Infrastruktur

Vi kombinerar ingenjörsutbildning med ett entreprenörskap, driv framåt och en vilja att utvecklas och utmanas

Bakgrund

  • Startade: 2019

  • Kontor: Göteborg

  • Marknad: Sverige

  • Branscher: Bygg- och anläggning, samhällsbyggnad och infrastruktur
Projektledning
Projekterings-ledning
Projektering

Våra tjänster

BIM-samordning2021-10-20T23:22:37+02:00

Vi hjälper er med samordningsmodeller i 3D, kollisionskontroller och förvaltningsinformation. BIM-samordning för oss handlar om att föregå problem och skapa förutsättningar för nästkommande led i projektet. Att identifiera nyttan med BIM för projektet och jobba på rätt nivå för att uppfylla krav och effektivisera projekteringsflödet.

Projektering2021-10-15T15:05:15+02:00

Vi har arbetat med projektering inom infrastruktur i små och stora projekt för både statliga och kommunala kunder. Vi har haft roller som både projektör och teknikansvarig väg.

Projekteringsledare2021-10-15T14:22:44+02:00

Vi har erfarenhet som projekteringsledare från väg- och järnvägsprojekt. Projekten har stor påverkan på utvecklingen av infrastrukturen i regionen. Det ingår i arbetet som projekteringsledare att säkerställa rätt kvalitet, ha en förståelse för helheten och förmåga att samordna samtliga konsulters kompetenser.

Projektledning2021-10-20T23:23:02+02:00

Vi har flera års kunskap från olika roller inom projektledning. Som projektledare är det vår roll att framförallt leda, styra och ta ett ekonomisk ansvar för projekten. I rollen som projektingenjör ingår det att stötta projektledningen med administration, ekonomi och struktur. Vi har erfarenhet både från beställarsidan och som konsult.

 

Vår USP

Vi uppfattas som trovärdiga, drivna och kreativa i våra projekt och ses som den naturliga samarbetspartnern vid förfrågningar från våra kunder. Vi har gott om goda kontakter i branschen tack vare många år inom flera företag och i olika positioner.

Våra senaste projekt

2021-10-21T15:41:11+02:00

Tollered – Ingared, ny gång- och cykelväg

En ny gång- och cykelväg längs E20 mellan Tollered och Ingared skapar bättre framkomlighet för gång och cykeltrafikanter när E20 Tollered–Ingared byggts ut till motorväg 2022, eftersom det är otillåtet för gång- och cykeltrafikanter att använda motorvägar. För boende i området Tolleredskog på östra sidan av E20 innebär en ny gång- och [...]

Referenskunder och partners

Möt vårt team

Varför Seemly?

På Seemly finns en speciell stämning och anda som jag är stolt över. Vi drivs alla av att utvecklas och utmana varandra. Hos oss kommer du arbeta nära erfarna människor som strävar efter att vara trovärdiga, kreativa och drivna.

Ante Bergsten Brajkovic

Inga publicerade jobb.

Infrastruktur

Martin Arvidsson
Martin Arvidsson
Projektledare

Martin har 18 års arbetslivserfarenhet inom bygg och anläggningsbranschen. Martin har även erfarenheter som bland annat Regional Manager på ett av landets största ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur i region väst.

Grundare av Seemly Group, sälj och affärsutveckling.

Ante Bergsten Brajkovic
Ante Bergsten Brajkovic
VD på Seemly Infra
Projektstyrning, BIM

Ante har arbetat inom bygg- och anläggningsbranschen i över 20 år och har erfarenhet inom flera områden. Hans historia innehåller allt från projektering av hus till projekteringsledning av stora infraprojekt.

På resan har ett intresse för den digitala hanteringen i projekt växt fram och BIM blev en pusselbit i samordningen med syfte att öka kvaliteten och effektivisera informationsflödet i projekten.

Madeleine Ströby
Madeleine Ströby
Delägare på Seemly Infra
Projektstyrning

Madeleine har arbetat som projekt- samt uppdragsledare inom infrastruktur i nio år. Under den tiden har hon arbetat med uppdrag för både väg- och järnvägsprojekt, såväl små som stora i stadsmiljö. Arbetsuppgifter har bland annat inneburit planering, samordning och uppföljning med TKI (tid, kostnad, innehåll) i fokus.

Att leda är en naturlig del av Madeleines arbete där kommunikation, samarbete och förhandlingsteknik ingår i hennes dagliga arbete.

Johan Svensson
Johan Svensson
Delägare på Seemly Infra
Projektledare och TA väg

Johan arbetar med projektstyrning i våra egna eller i våra kunders projekt. Hans bakgrund inom infrastruktur började för 17 år sedan som projektör inom väg/gata/mark som sen har utvecklats vidare till att bli teknikansvarig och numera projektledare för väg-/gata-/markprojekt.

Att vara ansvarig och leda uppdrag är en självklarhet för Johan eftersom han gillar att få vara med och se hela bilden av ett projekt.

Josefine Spångberg
Josefine Spångberg
Projektstyrning och projektledare

Projektstyrning och projektledare Josefines karriär inom infrastruktur började för sju år sedan, där hon arbetat med allt från projektering till projektledning. På senare år arbetar Josefine alltmer med projektstyrning och stöttar företag i både små och stora projekt.

Josefine drivs av att arbeta nära projektledningen där hon får en överblick och förståelse för hela projektet.

Karin Andersson
Karin Andersson
Projektadministration och -kommunikation

Karin har arbetat med administration, kommunikation och ekonomi inom samhällsbyggnad och infrastruktur i tio år. Arbetsuppgifterna har bland annat innehållit möteasdministration, samordning och ekonomiuppföljning.

Hon tycker om att arbeta med människor, att lyssna på och lära sig något nytt från varje personligt möte ger Karin värdefull inspiration.

Nyheter

Nyhetsarkiv

Till toppen