Det här är Ante!

28 april, 2023

Det här är Ante, VD och grundare av Seemly Infra. Han är ingenjör, konstruktör och entreprenör men också yogi, musiker och humanist. En man med många strängar (hepp!) på sin lyra men vad driver honom på jobbet och personligen?

Ante var med och startade Seemly Infra, det lilla bolaget med den stora kunskapen, 2019 tillsammans med långvariga kollegan Johan Svensson. Visionen var, och är, att skapa ett konsultbolag med stor kunskap, rutin och erfarenhet kombinerat med att trivas på jobbet, ha roligt ihop med kollegor och utvecklas tillsammans.

– Det som gör Seemly Infra speciellt är att alla medarbetare har hjärtat på rätta stället. Min önskan och förhoppning är att medarbetarna ska känna sig trygga och omhändertagna, säger Ante. Dessutom har vi roligt ihop!

Seemly Infra har i dagsläget nio anställda. Att vara ett mindre bolag har många fördelar, bland annat med stor möjlighet för alla att påverka och vara nära besluten.

Eftersom Seemly Infra växer som bolag är rekrytering en stor och viktig uppgift för Ante;

– Skicka mig gärna spontanansökningar, de är alltid välkomna!

Framtidsplanen för Seemly Infra är att ha en organisation som har en sådan bredd inom samhällsbyggnadsprojekt att kunna styra och resurssätta projekt med rätt kompetens;

– Att verkligen använda varandras kompetenser och hjälpa varandra mot ett gemensamt mål, det är min dröm!

Utöver att vara chef och VD jobbar Ante som konsult i projekt. Just nu är han projekteringsledare och blockchef produktion för M&E installationer för entreprenören Implenia i Trafikverkets projekt Varbergstunneln. I Göteborgs Stads projekt Lindholmsförbindelsen, Lindholmen-Linné, är han samordnare av samordningsmodellen för Exploateringsförvaltningen

– Det roligaste med mitt jobb är absolut mina arbetskamrater! Men också att uppgifterna är lagom utmanande.

Ante har jobbat i branschen länge och har erfarenheter från många olika roller och projekt men fortfarande finns det drömmar kvar att uppfylla.

– Drömuppdraget vore att Seemly Infra får styra ett projekt som verkligen förändrar stadsbilden i en stad.

Med stort engagemang berättar Ante om vad som driver honom, både på jobbet och som privatperson – människovärde!

– Att alla ska må bra på jobbet! Vara glada och må bra. Att väva ihop en välmående person och ett välmående företag, det är en konst. Att lyckas med det driver mig!

Ante har sedan han var ett litet barn, varit väldigt fascinerad av rymden och universum. En önskan om att bli astronaut har kanske inte varit överst på önskelistan men intresset för universum och hur allt hänger ihop, är starkt. Poddar om kvantfysik och relativitetsteori spelas ofta i lurarna innan sovdags. Som tonåring var drömmen att bli musiker. Sång och musik har alltid varit en stor del av hans liv. Som yngre spelade och sjöng han på många fester och bröllop med sitt coverband (denna tjänst finns dock inte med på Seemly Infras tjänsteutbud 😊)

– Jag sjunger i bilen nästan varje dag! säger han leende.


Du når Ante via mail eller på telefon 0701089344

 

Dela!

Nyhetsarkiv

Fler nyheter