Årets julgåva från Seemly Finance & Search

14 december, 2022

Stort tack alla kunder och konsulter som varit med på vår resa under 2022. Vi har tack vare er lyckats att etablera och stärka våra affärsområden Interim, Search och Outsourcing och har fått hjälpa allt från tillväxtbolag till globala företag att nå sina mål.

Årets julgåva från oss vill vi skänka till Röda Korsets hjälp för att hjälpa fler i krigets Ukraina där vinterkylan och elavbrott gör nu livet än svårare och allt fler civila drabbas hårt.

Situationen i Ukraina är fruktansvärd och fullständigt oacceptabel.​ Människor lever i skräck och är i akut behov av hjälp. När vinterkylan nu drabbar landet blir läget än värre. Röda Korset kämpar för att hjälpa människor som drabbas av den väpnade konflikten mellan Ryssland och Ukraina.

Tillsammans kan vi göra skillnad.

God Jul och Gott Nytt År önskar allihop på Seemly Finance & Search! Vi ser fram emot 2023 tillsammans med er.

 

Läs gärna mer på Röda Korsets hemsida för att se hur de arbetar för att hjälpa människorna i Ukraina.

Dela!

Nyhetsarkiv

Fler nyheter