Kakeldaxgruppen söker en serviceminded Ekonomiassistent

5 september, 2022

Kakeldaxgruppen är ett välrenommerat bolag med 11 butiker runt om i Sverige och ingår i Beijerkoncernen. I Kakeldaxgruppen ingår Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen som funnits i branschen i över 30 år och säljer kakel, klinker, mosaik och badrumsinredning av hög kvalitet. De arbetar mot företag såväl som konsument och är kända för kunskap och engagemang. Under hösten 2021 blev Kakeldaxgruppen en del av Beijerkoncernen och med detta kommer många spännande möjligheter där du kan komma in och bidra med din nyfikenhet, glädje och noggrannhet. Kanske är du i början av din karriär och ser fram emot allt du kan lära dig eller har några års erfarenhet. Du är öppen, serviceminded och redo att lära dig nya saker och kan även bidra med utveckling av rutiner och processer Kort sagt, om du vill arbeta med ekonomi och få möjlighet att bli en viktig del av företaget ska du inte missa denna möjlighet.

Med fokus på kvalitet och service vill Kakeldaxgruppen stärkas med en prestigelös och driven ekonom som vill vara med på resan framåt där en viktig del är att delta vid implementationen av nytt affärssystem. Att kunna fungera som ett bra stöd och ha förmågan att lösa problem kopplat till fakturering för våra butiker kräver att du är både flexibel och serviceminded då en stor del av försäljningen går via dessa. Som ekonom är du självklart noggran. Du tycker om det systematiska arbetet i kund och leverantörsreskontra men är även flexibel och öppen för andra uppgifter . Du kommer ha daglig kontakt med kunder, leverantörer och våra butiker. Du både ser och förstår vad kunder behöver och har alltid en tanke var du ska söka svaret när kunden eller leverantören behöver. När du börjar hos Kakeldaxgruppen blir du inte lämnad ensam att hitta svaret på allt du behöver kunna. Du blir en välkommen resurs där du kommer att komplettera en grupp som redan idag är väl inarbetad och kommer ge dig allt stöd.

Vi ser gärna att du har en glad, relationsskapande ådra i dig. Du gillar att bidra till ett gott arbetsklimat och vara en del av ett starkt team.

Dina arbetsuppgifter:

 • Kundreskontra
 • Påminnelsehantering, Kreditkontroll
 • Kontakt mot externt fakturahanteringsbolag
 • Leverantörsreskontra och digitala fakturaflöden
 •  Löpande bokföring
 • Support mot butik och säljare
 • Delta vid implementation av affärssystemet Jeeves
 • Avstämningsarbete, bokslutsarbete

Vi tror att du har bakgrund/erfarenhet inom:

 • Gymnasie-, högskoleekonom eller motsvarande
 • Något eller några års erfarenhet av arbete i affärs/-ekonomisystem
 • Kunskaper i Microsoft 365 och goda baskunskaper i excel

Vi vet att du är:

En social, drivande och glad person som drivs av att få ihop helhet och skapa struktur. Du kan själv se var du behövs för dagen och är aldrig rädd att ta för dig samt komma med förslag och lösningar. Problem är lika med möjlighet och med den inställningen levererar du service i toppklass, både internt och externt. Du har en nyfiken attityd och en kontinuerlig strävan att förbättras.

Ansökan:

I denna roll samarbetar vi med Seemly Interim, Finance & Search. För frågor gällande tjänsten, kontakta Anna Wettre anna.wettre@seemlygroup.com eller 0735-467606. Ansök via länken nedan!

Intervjuer pågår löpande.

Dela!

Nyhetsarkiv

Fler nyheter