Frihet

Riskingenjör

14 mars, 2022

Seemly Miljö, Risk och Säkerhet söker en erfaren, initiativtagande och ansvarstagande RISKINGENJÖR

Riskingenjör

(klicka på länken ”riskingenjör” för att få annonsen som PDF alternativt läs den här nedanför)

RISKINGENJÖR
Göteborg

Seemly Group grundades våren 2019 av Martin Arvidsson och Andreas Rydberg med intentionen att bygga morgondagens konsultbolag tillsammans med de mest handlingskraftiga och framåtlutade personerna inom sin bransch. Idag arbetar vi inom affärsområdena Infrastruktur, Miljö Risk & Säkerhet, Interim & Search och Insight.
Vi vill gärna bli fler medarbetare med en genuin, öppensinnad ”Seemly-anda” som tillsammans vill skapa morgondagens konsulttjänster!   

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Seemly Miljö, Risk och Säkerhet söker en erfaren, initiativtagande och ansvarstagande riskingenjör. I rollen som riskingenjör har du förmågan till att skapa överblick över tekniskt avancerade system och leda olika typer av riskanalyser t. ex Grovanalys, ”What-if”, Hazop, Barriäranalys mm. Tillsammans med våra kunder arbeta med att bidra till och utveckla en god säkerhetskultur.

Som riskingenjör håller du dig ajour och har kompetens gällande myndighetskrav, regler och föreskrifter inom området. Du har möjlighet att sprida goda erfarenheter mellan branscher och företag. Det tjänar vi alla på.

Du kommer att arbeta ute i anläggningar men även administrativt med olycks- och tillbudsutredningar, riskanalyser, upprättande av rutiner, uppföljning och dokumentation. Du planerar och genomför informationsinsatser, utbildningar och internrevisioner.

Vem är du?

Du har god processteknisk kunskap samt kunskap om lagar och regler inom processäkerhetsområdet och erfarenhet från industrisektorn. Du är en god ledare som kan sporra och styra en analysgrupp till att finna svagheter och därmed förebygga olyckor. Du är generös med ditt kunnande och tycker om att hjälpa och vägleda andra, har en förmågan att skapa en positiv atmosfär kring ditt arbete och visar respekt för andra. Du gillar att arbeta systematiskt och dokumentera ditt arbete. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Seemly Miljö, Risk och Säkerhet är en del av Seemly-koncernen. Ett litet storbolag där kunden alltid sätts i fokus och där vi hjälps åt för att skapa bra lösningar som möjliggör trygga, effektiva och framgångsrika projekt för våra kunder. Tillsammans skapar vi en god Seemly- anda som sporrar oss till ständig utveckling och framåtanda.

Vill du veta mer?

Tjänsten är en fast anställning, med tillträde enligt överenskommelse, och stationerad på Seemlys kontor på Nellickevägen 20-22 i Göteborg (bredvid Lisebergs södra parkering)

För ytterligare information om tjänsten:

Sonja Blom, VD Seemly Miljö, Risk och Säkerhet 070-3210306

Välkommen med din ansökan!

Sonja har 40 års arbetslivserfarenhet där de senaste 20 åren handlat om projektledning och ledarskap inom Miljö, Risk och Säkerhet inom Industri, infrastruktur och byggprojekt.

Sonja disputerade i Miljövetenskap och har sedan arbetat som konsult inom miljö risk och säkerhetsområdet samt som ledare och affärsutvecklare inom konsultverksamhet. Inom COWI Sverige grundade Sonja divisionen för Miljö och Vatten och ansvarade för dess verksamhet, budget och personal samt medlem i den nationella ledningsgruppen.

Under de fem senaste åren har Sonja arbetat som Chef för Miljö, Risk, Säkerhet och Kvalitet på Perstorp OXO AB på anläggningarna i Stenungssund och Nol. Som chef på Perstorp har Sonja hanterat bland annat tillståndsfrågor för både Miljö och Brandfarlig vara samt hållit i myndighetskontakter och ärenden inom så väl miljö som arbetsmiljö och  Brandskydd.

-Sonja Blom, VD Seemly Miljö, Risk & Säkerhet

”På Seemly har vi skapat en miljö där din personliga utveckling inte begränsas, utan tvärtom, vi lyssnar och önskar att inspirera och motivera. Dörren är öppen för alla, vi möjliggör för i princip en obegränsad delaktighet och utveckling. Känslan av att tillhöra och kunna påverka är väldigt stark.

Visionen är att bli konkurrenskraftig i branschen, där vi omnämns positivt för vårt sätt att agera, både externt och internt”

- Martin Arvidsson & Andreas Rydberg, Grundare Seemly Group

Dela!

Nyhetsarkiv

Fler nyheter