Frihet

Nytt år – nya möjligheter. Välkommen 2022!

3 januari, 2022

Med nya engagerade och kompetenta medarbetare är vi redo för att ta oss an utmaningar när vi nu öppnar upp för ett helt nytt år och möjligheterna det medför.

Vad ska vi säga om året som varit? Det är ingen självklarhet att ta sig framåt i pandemitider, särskilt inte som startupbolag. (Hur länge får man använda det ordet egentligen? Vi går in på vårt tredje år som bolag)  Pandemin försvårade även för oss som så många andra.

Personligen är vi tacksamma för att vi finns och kommit så långt som vi gjort. Vi har, som en del av er kanske vet, tagit in ekonomibyrån Proekonomi i Seemly Interim och därmed breddat vårt utbud. Vi kan numer, även juridiskt, säga att vi har en eget affärsområde inom ekonomioutsourcings alla funktioner.

Dessutom har 2021 gett oss Search (rekrytering) som en lyckad pusselbit till vår verksamhet. Vi ser så mycket fram emot 2022, året vi kan erbjuda våra nya och gamla kunder ett helhetskoncept som vi arbetar och arbetat hårt för! Låt oss göra detta år till en rolig och spännande resa, vi kommer kommer fortsatt att fokusera på vår flexibilitet och självledarskap så att vi kan bli en given partner till er istället för ett nödvändigt ont. Vår profession kan bli er avlastning.

God fortsättning!

 

Dela!

Nyhetsarkiv

Fler nyheter