Säljare Econopack

13 december, 2021

Econopack utvecklar kundunika förpackningslösningar som återspeglar både varumärke och vision. Med våra kreativa förpackningar hjälper vi våra kunder att skapa förpackningsglädje. Det gör vi i symbios med miljö, samhälle och människa - hållbarhet är en viktig del och grund i vår verksamhet. Vi är övertygade om att vårt personliga bemötande, engagemang och kunskap kan skapa förpackningar som gör skillnad. Econopack startade 1981 och ingår sedan 2014 i familjeägda förpackningskoncernen S-pack. Econopack omsätter cirka 90 miljoner SEK. Om du vill vara med på en tillväxtresa i ett bolag med familjär stämning och stora möjligheter att påverka din och vår utveckling, ansök då gärna till tjänsten som Säljare.

Med vårt fokus på hållbarhet och utveckling vill vi nu utöka vår personalstyrka med ytterligare härliga människor som vill vara med på vår resa framåt. Som säljare på Econopack älskar du relationer och samarbete. Det innebär att du har daglig kontakt med såväl gamla som nya kunder och samarbetar med projektkoordinatorerna för att tillsammans leverera produkter över förväntan. Du förstår vårt erbjudande och kan se och tolka kundens behov på ett kreativt sätt. När du börjar hos oss ger vi dig en gedigen intern utbildning om hur våra produkter produceras, vårt tankesätt och våra långsiktiga mål. Du får en kundstock som start, resten av kunderna tror vi att du har förmågan att hitta. Tillsammans med projektkoordinatorerna är ni ansiktet utåt och det finns stora möjligheter att påverka bolagets tillväxtresa framåt. Vi tror att du är en person som ser möjligheten med att arbeta i ett bolag under tillväxt. Vi har spännande mål framför oss och en ny affärsplan som kommer att göra oss ännu mer hållbara och dessutom klimatneutrala år 2030.

Vi ser gärna att du värdesätter relationsskapande sälj och samtidigt älskar att göra en riktigt bra affär. Du gillar kvalitativa produkter och är ivrig att hjälpa kunden till att skapa en förpackningsupplevelse. Du förstår helheten både hos oss och för kunden.

Dina arbetsuppgifter:

 • Skapa goda långsiktiga relationer med befintliga kunder
 • Etablera goda kontakter och affärer med nya kunder
 • Genomföra kundmöten och samarbeta i projekt med projektkoordinatorerna
 • Proaktivt verka för att skapa fler lönsamma affärsmöjligheter
 • Budgetansvar
 • Aktivt delta i bolagets fortsatta utveckling av affären

Vi tror att du har bakgrund/erfarenhet inom:

 • Försäljningserfarenhet med goda resultat inom B2B
 • Kreativt tänkande och känsla för produktutveckling
 • Kunskaper i Microsoft 365
 • Van att arbeta i långa cykler och säljprocesser
 • Utbildning inom sälj är meriterande

Vi tror att du är:

En självgående relationsbyggare som drivs av att skapa långsiktiga resultat. Du gillar att vara med och påverka beslutsprocessen hos kunden och har en vilja att förstå kundens verksamhet och utmaningar. Du drivs av utmaningar och affärer. Du har en nyfiken attityd och en kontinuerlig strävan att utvecklas.

Säljrollen hos oss erbjuder:

 • Du utgår från vårt nybyggda kontor i Mölndal
 • Familjärt bolag på tillväxtresa
 • Du har möjligheter att utveckla din roll framåt
 • Du arbetar tätt ihop med våra andra säljare samt projektkoordinatorer för att skapa helhetskänsla till kund
 • En platt lättrörlig organisation med korta beslutsvägar
 • Tjänstebil
 • Fast lön
 • Bonus
 • Tjänstepension
 • Friskvårdsbidrag
 • Du rapporterar till Försäljningschef

Ansökan:

I denna roll samarbetar vi med Seemly Interim, Finance & Search. För frågor gällande tjänsten, kontakta Anna Wettre anna.wettre@seemlygroup.com eller 0735-467606. Ansök via länken nedan!

Vi intervjuar löpande.

ANSÖK HÄR

Dela!

Nyhetsarkiv

Fler nyheter