Projektkoordinator Econopack

13 december, 2021

Econopack utvecklar kundunika förpackningslösningar som återspeglar både varumärke och vision. Med våra kreativa förpackningar hjälper vi våra kunder att skapa förpackningsglädje, det gör vi i symbios med miljö, samhälle och människa. Miljö och hållbarhet är en viktig del av vår verksamhet. Vi är övertygade om att vårt personliga bemötande, engagemang och kunskap kan skapa förpackningar som gör skillnad. Econopack startade 1981 och ingår sedan 2014 i familjeägda förpackningskoncernen S-pack. Econopack omsätter cirka 90 miljoner SEK. Om du vill vara med på en tillväxtresa i ett bolag med familjär stämning och stora möjligheter att påverka din och vår utveckling, ansök då gärna till tjänsten som Projektkoordinator.

Med vårt fokus på hållbarhet och utveckling vill vi nu utöka vår personalstyrka med ytterligare härliga människor som vill vara med på vår resa framåt. Som Projektkoordinator på Econopack älskar du att vara spindeln i nätet. Rollen är spännande, varierande och består av såväl säljsupportande som inköpsassisterande uppgifter. Det är du som huvudsakligen har daglig kontakt med våra kunder, leverantörer och säljare. Du både ser och förstår vad kunder behöver och har alltid ett kreativt förslag nära till hands när kunden behöver. När du börjar hos oss ger vi dig en gedigen intern utbildning om hur våra produkter produceras, vårt tankesätt och våra långsiktiga mål.

Tillsammans med säljarna är ni ansiktet utåt och det finns stora möjligheter att påverka bolagets tillväxtresa framåt. Vi tror att du är en serviceminded doer som ser möjligheten med att arbeta i ett bolag under tillväxt. Vi har spännande mål framför oss och en ny affärsplan som kommer att göra oss ännu mer hållbara och dessutom klimatneutrala år 2030.

Vi ser gärna att du har en säljande/relationsskapande ådra i dig. Du gillar riktigt bra produkter och är ivrig att hjälpa kunden till en förpackningsupplevelse. Du förstår helheten både hos oss och för kunden.

Dina arbetsuppgifter:

 • Skapa goda långsiktiga relationer med befintliga kunder
 • Etablera goda kontakter med nya kunder
 • Driva projekt mot leverantörer
 • Proaktivt verka för att skapa fler lönsamma affärsmöjligheter
 • Aktivt delta i bolagets fortsatta utveckling av affären
 • Samarbeta och administrera projekt tillsammans med säljarna

Vi tror att du har bakgrund/erfarenhet inom:

 • Servicebakgrund i någon form
 • Kunskaper i Microsoft 365 och baskunskaper i excel
 • Van att arbeta i affärssystem
 • Erfarenhet som koordinator eller innesälj är meriterande

Vi tror att du är:

En social, drivande och glad doer som drivs av att få ihop helhet och skapa struktur. Du kan själv se var du behövs för dagen och är aldrig rädd att ta för dig samt komma med förslag och lösningar. Problem är lika med möjlighet och med den inställningen levererar du service i toppklass, både internt och externt. Du har en nyfiken attityd och en kontinuerlig strävan att förbättras.

Rollen som Projektkoordinator på Econopack erbjuder:

 • Du arbetar på plats på vårt kontor i Mölndal 8-16.30 med möjlighet till flextid.
 • Familjärt bolag på tillväxtresa
 • Du har möjligheter att utveckla din roll framåt
 • Du arbetar tätt ihop med våra säljare samt projektkoordinatorer för att skapa helhetskänsla till kund.
 • En platt, lättrörlig organisation med korta beslutsvägar
 • Fast lön
 • Tjänstepension
 • Friskvårdsbidrag
 • Du rapporterar till Vice VD

Ansökan:

I denna roll samarbetar vi med Seemly Interim, Finance & Search. För frågor gällande tjänsten, kontakta Anna Wettre anna.wettre@seemlygroup.com eller 0735-467606. Ansök via länken nedan!

Intervjuer pågår löpande.

ANSÖK HÄR

Dela!

Nyhetsarkiv

Fler nyheter