Nytt kontor – Seemly växer vidare

Nu var det äntligen dags för Seemly Group att samla våra medarbetare i nya trevliga kontorslokaler i PEAB huset vid Lisebergs södra infart

Hur kommer morgondagens behov se ut gällande kontorslokaler, mycket bra fråga?

Det vi på Seemly anser är att det krävs interaktion mellan våra medarbetare i en fysisk lokal, inte bara digitalt. Det fungerar utmärk med dagens digitala hjälpmedel men de ersätter inte energin som skapas när vi ses IRL.

Därför tog vi beslutet om att investera i en ny modern lokal som kommer att bli våra HUB för vår verksamhet i Göteborg, Väst. Många medarbetare kommer att vara inne ett antal dagar i veckan och någon alla dagar, medarbetaren kan styra detta själv. Men nu ger vi oss alla möjligheten att jobba och umgås i en stimulerande miljö.

Varmt välkomna att titta förbi !

Dela!

Nyhetsarkiv

Fler nyheter