Nytänkande

Seemly Group söker VD för SEEMLY Bygg & Fastighet Väst 

13 juli, 2021

VD för SEEMLY Bygg och Fastighet Väst
Göteborg  

Seemly Group grundades våren 2019 av Martin Arvidsson och Andreas Rydberg med intentionen att bygga morgondagens konsulthus tillsammans med de mest handlingskraftiga och framåtlutade personerna inom sin bransch. Idag arbetar vi inom affärsområdena Infrastruktur, Miljö Risk & Säkerhet, Interim & Search och Insight. Tillsammans har vi redan hunnit bli drygt tjugo medarbetare och tillväxtplanen är att dubbleras inom 1,5 år och visionen är att bli fler än 100 medarbetare med en genuin, öppensinnad ”Seemly-anda”.   

Seemly Group expanderar och söker nu en säljande/affärsutvecklande VD för Bygg och Fastighet Väst som kan ta Seemly Group framåt i etableringen inom denna marknad. Du kommer med din erfarenhet och ditt kontaktnät skapa morgondagens bygg- och fastighetskonsultbolag där bara du sätter gränserna för vad som är möjligt. Under uppstart kommer du kombinera konsulttjänst med bolagsbyggande i drivet av ständig affärsutveckling och marknadsetablering. Vi på Seemly Group finns med dig hela vägen genom vår erfarenhet, nätverk och interna struktur av system och hjälpmedel men det är du som sätter känslan och formen i bolaget.Du får stor handlingsfrihet samtidigt som du drar nytta av de synergieffekter som en koncern med drivna kollegor medför. Tillsammans bygger vi framtiden!   

Tjänsten är stationerad på Seemlys kontor i Hovås, Göteborg.  

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområde  

 • Sälj och marknadsarbete  
 • Delta i upphandling och kontraktsförhandlingar  
 • Resursplanering och daglig drift  
 • Rekrytering av dina medarbetare, tillväxt är ett stort fokus de första åren  
 • Utvecklingen av bolagets affärer (strategi, affärsplan, handlingsplan och affärsmodell)  
 • Ansvarar över bolagets ekonomi, budget och prognoser samt månadsuppföljning  
 • Verka för att Seemly Bygg och Fastighet drivs framåt och blir ett bolag som symboliserar morgondagen  
 • Planera och följa upp projekt, tidplan, ekonomi, kontrakt, och kvalitet  
 • Ansvara för projekt från kontrakt start och till garantitid löpt ut  
 • Delta i tekniska och ekonomiska beslut i projekt  
 • Leda och driva projektorganisationen inom ramen för projekten  
 • Myndighetskontakter inom ramen för projekten  

Dina kvalifikationer  

 • Bygg/Fastighetsutbildning på högskolenivå eller på annat sätt förvärvat likvärdiga kunskaper  
 • Säljande personlighet och trivs att vara ute i egna uppdrag  
 • Van att genomföra säljmöten och paketera tjänsteerbjudanden. Ha koll på mervärden  
 • Erfarenhet av att lämna anbud och RAM-avtal samt forma samarbetsavtal med för dig viktiga partners  
 • Kontraktsjuridik, ekonomi, tidsplanering  
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat  

 

Din Profil 

Vi söker dig som är driven och vill ta steget vidare och forma ditt eget bygg- och fastighetskonsultbolag. Det är en bra möjlighet att i Seemly Group med våra olika affärsområden att få professionellt stöd internt, sedan är det bara dina visioner som sätter stopp för vad du kan åstadkomma. Arbetet ställer höga krav på din sociala förmåga samt dina ledaregenskaper, då du kommer ha ett nära samarbete med beställaren samt den egna projektorganisationen.  

För att VI ska lyckas och trivas, ser vi att du är en driven, engagerad, stöttande och kravställande ledare. Du är bra på att skapa goda relationer och vara lyhörd mot både projektorganisationen och beställaren. Vidare är du en god kommunikatör och har ett genuint intresse av att skapa värde både för Seemly och beställare.  

 

Lön och förmåner 

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med möjlighet till delägarskap.  

Tjänstepension  

Sjuk och olycksfallsförsäkring  

Friskvårdsbidrag  

Lön efter överenskommelse  

Tillträde efter överenskommelse  

 

Kontakt 

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Anna Dahlgren på 0735-467606.   

Urval och intervjuer sker löpande.  

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Martin ArvidssonMartin har 18 års arbetslivserfarenhet inom bygg och anläggningsbranschen. Martin var VD samt en av grundarna till EQC Väst AB innan AFRY förvärvade bolaget 2015. Martin har erfarenheter som bl.a Regional Manager på ett av landets största ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur i region väst. Martin ansvarade för hela dess verksamhet samt budget och personal och ingick under hela perioden i den nationella ledningsgruppen för strategisk styrning av marknadsområdet. Idag är Martin en av grundarna till Seemly Group. 

 

Andreas RydbergAndreas har 15 års erfarenhet som ekonom varav åren 2015-2018 som CFO för en teknikkonsultverksamhet med 1,4 mdkr i omsättning och 1200 medarbetare i Sverige. Koncernen som Sverige ingick i hade en omsättning på 7 mdkr och var 6 500 medarbetare. Funktionerna som Andreas ansvarade över var business controlling, projekt controlling och redovisning. Andreas var en del av den svenska ledningsgruppen samt en del av den globala ledningen inom Finans. 

 

”På Seemly har vi skapat en miljö där din personliga utveckling inte begränsas, utan tvärtom, vi lyssnar och önskar att inspirera och motivera. Dörren är öppen för alla, vi möjliggör för i princip en obegränsad delaktighet och utveckling. Känslan av att tillhöra och kunna påverka är väldigt stark.  

Visionen är att bli konkurrenskraftig i branschen, där vi omnämns positivt för vårt sätt att agera, både externt och internt” 

 

- Martin Arvidsson & Andreas Rydberg, Grundare Seemly Group 

Välkommen med din ansökan!

Ansök här!

Dela!

Nyhetsarkiv