Ditt uppdrag,

PDL Group är inne i en intensiv expansions- och utvecklingsfas och vi söker nu en regionchef till vår Västra region som bl.a. innefattar Göteborg, Borås, Trollhättan, och Jönköping. Vi söker dig som vill vidareutveckla och driva verksamheten framåt. I ditt arbete säkerställer du att samtliga hallar drivs i enlighet med PDL Groups koncept och riktlinjer. Du arbetar aktivt med att utveckla idéer och koncept som syftar till att öka kundnöjdhet och lönsamheten i PDL hallarna samt skapa kännedom om padel som sport. Tjänsten innebär personalansvar över ett tiotal hallchefer där fokus ligger i att ge varje hallchef stöttning, coachning och förutsättningar för att driva hallen så framgångsrikt som möjligt. Då verksamheten expanderar och fler hallar etableras kommer personalansvaret på sikt att utökas. Vid uppstart av en ny hall ansvarar du såväl för rekrytering av medarbetare, introduktion av ny personal samt implementering av mål och värdegrund. Som regionchef har du fullt ansvar för hallarnas ekonomiska utveckling och lönsamhet. Du rapporterar till bolagets operativa chef. Resor till de olika hallarna i din region är en stor del av tjänsten.

Din profil:
Som regionchef har du:
• Erfarenhet av liknande roll inom annan bransch (tex. Sport, hälsa, hotell/restaurang).
• Flerårig erfarenhet av att leda och utveckla personal med framgångsrika resultat.
• God förståelse och förmågan att analysera ekonomiska utfall och annan måluppfyllelse.
• Tidigare varit med och byggt upp, och utvecklat verksamhet/affärsområde i ett bolag.
• Som person är du handlingskraftig med ett starkt eget driv. Du har förmågan att leda i förändring och möjlighet att peka ut riktning och att skapa förutsättningar att ta sig dit.
• Du är initiativtagande och lösningsfokuserad och kan prioritera och anpassa ditt arbete efter vad som dyker upp.
• Du trivs med att agera så väl strategiskt som operativt och motiveras av att leda och coacha ditt team till framgång.
Vi erbjuder:
• En självständig roll i ett expansivt bolag där du får det övergripande ansvaret att driva och leda arbetet för vår hallverksamhet i region Väst.
• En händelserik tillvaro med många kontaktytor, stort ansvar och en miljö där nya idéer värdesätts.
• Ett entreprenöriellt arbetsklimat som präglas av engagemang, affärsdriv, framåtanda och att vara lösningsorienterad.
• Ett härligt gäng kollegor som är alltid ställer upp för varandra!

Om PDL Group
PDL grundades 2015 av Måns Zelmerlöw, Jonas Björkman, Jonas Andersson och VD Henrik Söderberg som alla hade fastnat för denna fantastiska sport. Alla på PDL brinner för att sprida sporten och glädjen till ännu fler människor. PDL Group är idag den ledande aktören inom svensk padel och driver över 30 anläggningar i Sverige med fokus på en fantastisk kundupplevelse och fortsatt tillväxt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker efter överenskommelse.

Ansökan:
Skicka din ansökan till:
Anna.dahlgren@seemlygroup.com

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Anna Dahlgren
Kandidater kommer att intervjuas löpande.