Effektivisera och öka förståelsen med rätt resurs!

2 december, 2020

Nu börjar pirret i magen återvända efter ett svajigt år. 2020-års verklighet nådde oss på Seemly Interim också, men samtidigt har vi fått se hur nya möjligheter öppnar sig. Just de där glimtarna som faktiskt visar på hur morgondagens bolag kommer att se ut och att vi nu har tillfället att vara med i förändringens tid. Göra det vi faktiskt är bäst på.

Från att endast arbeta med interima ekonomer vid årets början till att avsluta med att även ha helhetstänkande säljare och managementkonsulter på marknaden känns som en bra start till 2021 års resa! Det är viktigt för oss att gå från ord till handling. Säger vi att vi vill vara med att skapa hela hjulet för att effektivisera och öka förståelsen hos bolag så måste vi även göra det i handling. Det är många som har ett bra CV, men konsten ligger i att både ha ett brett nätverk tillsammans med spetsade konsulter för att skapa en optimal matchning som gör att en konsult blir ett så mycket större värde än en kostnad och ett måste. Rätt person på rätt plats skapar möjligheter och insikter. Därför är vi med dig hela vägen.

Vi ser fram emot att få arbeta med spännande framtidstänkande bolag och vassa konsulter. Tack för att ni fortsätter skicka era cv:n till oss och tack alla kunder för förtroendet under detta år! Seemly Interim kommer presentera spännande nyheter för er under Q1 2021.

Ge oss era mjuka värden och berätta om er kultur, så svarar vi på Seemly Interim med personlig matchmaking och konkurrenskraftig kunskap som ökar värdet för er.

Behöver ni hjälp med stöttning vid tillfällig arbetsanhopning, sjukskrivning eller att arbeta till lite mer långsiktigt tänkande?

Just nu har vi tillgängliga konsulter för uppdrag inom:

#Controller #Redovisning #CFO #Börsintroduktion #Ekonomiassistent #KeyAccountManager #SalesManager #Marknadschef #Varumärkesstrateg #Affärsutvecklare #Styrelse

Känner du dig träffad och vill arbeta som konsult tillsammans med oss?

Skicka ditt CV i ett mejl till Anna så ser vi vad vi kan hitta för gemensamma nämnare som gör att just din kunskap lyfts fram på rätt sätt.

Nu ser vi framåt och tillsammans skapar en ljusare tid!

Anna.dahlgren@seemlygroup.com

telefon: 0735-467606

Dela!

Nyhetsarkiv

Fler nyheter