Våga tänka om.

Nu bygger vi framtiden!

15 april, 2020

I dessa oroliga och minst sagt stökiga tider behövs positiv energi och framåtriktade lösningar! Tillåt oss att presentera en av de mest intressanta och kompetenta förändringsledare som vi någonsin träffat: Petra Johansson!

Vi vet vad många av er genomgår där ute och nu är det dags att vi börjar prata om hur vi skall sätta en startplatta för att snabbt komma upp i fart när det börjar vända och komma före era konkurrenter till en ledande position. En sådan här kris som vi befinner oss i nu skapar behov av att ha rätt ledare för att ta verksamheter genom en förändring – både organisatoriskt och personalmässigt. Petra är en erfaren ledare som är oerhört skicklig på att lotsa verksamheter genom förändringar och skapa nya förutsättningar genom att med en holistisk syn identifiera strategiska samarbeten, driva digitala transformationer, säkra ett målinriktat arbetssätt och skapa fungerande samarbeten genom en gedigen mångfaldskunskap.

Vi skulle vilja påstå att alla behöver en Petra!

Petra har 20 års erfarenhet från Volvo Cars där hon fått arbeta med ledningsgruppen i både finanskrisen 2008 som innebar varsel av 3000 personer samt varit delaktig i de framgångar som Volvo haft.

Hon har en oerhört bred yrkeskompetens från förändingsledning inom Finans (Internkontroll, M&A-projekt, finansiella styrverkyg åt bolagets styrelse), IT (digitala transformationer, strategisk styrning av it-projekt) Kvalitet och Miljö (bolagsgemensamma verktyg, globalt revisionsansvarig) samt Kommunikation (bolagsstrategisk kommunikation, kommunikationsplaner för företagskonfidentiella projekt). Hon har därtill varit del i att etablera ett koncerngemensamt Pridenätverk, har lett arbete för att ta fram värderingsgrund och krishantering åt en rikstäckande förening samt är styrelsemedlem i West Pride idag. Med gedigen ledarerfarenhet, vana vid större budgetansvar (över 100msek årligen), mångårig erfarenhet som projektledare och flytande  kommunikationskompetens i svenska och  engelska kan hon snabbt sätta sig in i de flesta typer av verksamheter och driva arbetet självgående!

Vi på Seemly vill finnas med er i er utveckling. Vi vill vara ert stöd genom att erbjuda er de absolut bästa kompetenserna på marknaden och dessutom hålla det personligt.

Vissa kallar oss för möjliggörare, och det är sant att vi inte backar för en god affärsidé. Tvärtom – vi hjälper dig att förverkliga den. Så vänta inte mer, hör av dig så tar vi en förutsättningslös ”digital kaffekopp”!

 

Nu bygger vi framtiden!

 

Regionchef Stockholm Cloe Fvand

Ring: 0760508082

Maila: cloe.fvand@seemlygroup.com

tf VD/Regionchef Göteborg Andreas Rydberg

Ring: 0708820757

Maila: andreas.rydberg@seemlygroup.com

 

 

Dela!

Nyhetsarkiv

Fler nyheter