SEEMLY GROUP – Vissa kallar oss för möjliggörare

19 mars, 2020

Berätta för oss vad du är bra på, och vad det är du önskar att du hade möjligheten att förverkliga. Om du hade varit vd – och delägare. Och jobbade tillsammans med likasinnade.

Tillsammans är ett viktigt ord för oss. Vi vet av erfarenhet att du kommer nå bra mycket längre, och snabbare, med rätt människor runt dig. Och tror vi på din idé, då kommer vi finnas där för dig. Fullt ut.

Ett startpaket finns klart. Du tar ingen ekonomisk risk. Du kommer kunna sätta igång direkt och fokusera på det du är bäst på. Och är det något du inte kan, då lär vi dig det.

Vissa kallar oss för möjliggörare. Och det är sant att vi inte backar för en god affärsidé. Tvärtom, vi hjälper dig att förverkliga den. Så vänta inte mer, hör av dig så tar vi en förutsättningslös lunch.

Välkommen in i gemenskapen!

Martin Arvidsson & Andreas Rydberg
Grundare, Seemly Group

Seemly Group är en koncern med konsultbolag i ett brett spektra av affärsområden. Målet är att starta upp till tre dotterbolag per år tillsammans med entreprenörer som du. Under 2019 har vi t ex satt igång inom teknik & design, interim & search samt digitalisering. Du får stor handlingsfrihet samtidigt som du drar nytta av de synergieffekter som en koncern med drivna kollegor medför.

Dela!

Nyhetsarkiv

Fler nyheter