X-Mas comes early this year, SEEMLY INTERIM finns nu även i Stockholm!

11 december, 2019

X-Mas comes early this year, SEEMLY INTERIM finns nu även i Stockholm!

Nu expander SEEMLY INTERIM till Stockholm med målsättningen att leverera nya typer av interimstjänster lika framgångsrikt som vi gjort i Göteborg! I förarsätet för denna lansering sitter Cloé Fvand. “Cloé kände till SEEMLY INTERIMs koncept via hennes nätverk. Hon tog kontakt, samtidigt som vi planerade vår lansering i Stockholm. Tajmingen och Cloés personlighet är perfekt för oss.” säger Erik Stawreberg, VD på SEEMLY INTERIM

Cloé Fvand är ekonomikonsult och har dessutom en tydlig entreprenörsanda. Hon är verksam i flera bolagsstyrelser och startade i somras Facebooksidan Kvinnliga Analytiker på Börsen, som blivit en stor succé.

“SEEMLY INTERIM har via sin förmedlingsfunktion byggt sin verksamhet på personlig matchmaking med fokus på funktion i leveransen. Det är något vi nu även skall lansera i Stockholm. Jag är övertygad om att det moderna tillvägagångssättet och inställningen som SEEMLY INTERIM har till konsulten har stora möjligheter även i Stockholm” säger Cloé.

hashtaginterim hashtagaccounting hashtagCFO hashtagControlling hashtagchefssnack hashtagföretagande hashtagSEEMLY hashtagstockholm hashtaggigekonomi

Dela!

Nyhetsarkiv

Fler nyheter